Haaa... puas membeli-belah pagi tadi kat padini warehouse! 

Pagi tadi kami ke padini warehouse seperti yang dirancangkan 2-3 hari lepas...  bestnya shopping, murah-murah semua...semua barang RM5.. walaupun stock lama tapi masih banyak yang elok-elok.. seluar jeans lagi lah.. memang cantik2, for me la :p... cukup lah dapat beli suar jeans, baju n purse... hehe... berhabis jugak la... berbaloi lah dapat seluar jeans RM5... hehehhehe... sapa yg badan kecik molek tu lagi la untung... saiz dia je semua. dari kasut hingga ke baju... 

Memang sesak dalam warehouse dia ni.. orang berpusu-pusu datang, dari baju budak, baju wanita dan lelaki, bag tangan, kasut.. memacam la... bagus jugak datang awal pagi, tak sesak sgt lah berbanding petang.. sampai pintu pagar dia pon dorang dah sekat tak kasi masuk... bak kata kawan pius.. dah macam somalia dah semua...  apa-apa pun.. memang best sebab dapat shopping murah n banyak.


frenz: suzi...
tengok jela baju-baju kat belakang tu... huuuuiiiisshhhh... ramainya...

ceh-ceh... sempat lagi posing kat depan pagar sebelum balik...
gemuk? tembamlah sesuai..






tak serupakan??? tapi depa selalu jer salah panggil.. :p

Pemandangan ijo dibelakang... hehehe...

Love Myspace Comments Waaa... bahagianya tengok orang lain bahagia... terasa jugak ingin bahagia.. huhuuuu... jeles nihh!!!! saya ingin bahagia sama... berbunga-bunga cinta..aicehh.... tapiiiii.. kalau bahagia tak kena cara dan tak betul laluan nya buat haper...? cercite....

ngehh ngehh ngehh... 1st induction this semester... :p okay.. jangan risau.. kami ni baik-baik jer... lembut, sopan-santun, cakap pun macam dalam kelambu.. hehe...  okay petang ni yer datang reramai kita kasi kenyang perut makan nasik ayam.. maybe..

Tunggu petang ni nak upload gambo...hohohoho... la ni mengedik kejap...

kat studio...

Before induction 'bese-bese jer'...
Ambik gambooooo.........
Bosan nya dengan mereka yang tak habis dok mendengki orang nih.. xde kerja lain agaknya.. sepatutnya sama-sama membantu.. sama-sama buat kerja.. sama-sama maju... ni dak.. asyik nak menjatuhkan orang lain je kerjanyer... boleh pulak tu menambah cerita dan memburukkan orang lain.. hang pa ni la... mentang-mentang kami ni senyap ja.. hang pa naik taik na... kami meletup sat gi hang pa tau la.. kami tak kacau orang, jangan suruh kami kacau.. kalau dak menanah la telinga hang pa dek mulut tajam kami nih...

p/s: aper paedah tah.. kan bagus tolong menolong... bantu membantu...
Tengah-tengah mengemas ni jumpa pulak buku 1000 pantun dondang sayang ni dalam kotak buku.. dalam kotak ni semua buku aku tkde satu pun buku yang aku tak kenal... tapi ada pulak buku pantun ni kat atas skali...   nak tanya saper? mak babah g tengganu.. kak ani kata bukan dia beli..hermmm... tengok buku pantun dari melaka... kot-kot babah punyer.. mana la tau babah yang beli or dapat mana-mana... tapi napa dlm kotak aku... sudah... ke terambik orang lain punyer?


Siapakah empunya si buku pantun inii?????? ishh.. ni yang tak sedap ni... aku ader pinjam kat saper-saper ker?? takkan aku beli pulak... kot ye pun aku suke pantun.. tk pernah lagi lah dalam sejarah aku beli buku pantun memantun ni...

Tengok isi macam best... macam nak kebas... :p

takpe lah... tanyer la saper2..kot-kot la terambik...kn..

Selamat petang semua.. waa...lama jugak ya tak mengupdate blog ni.. kiranya sempat lagi lah mengucapkan Selamat hari raya pada muslimin dan muslimat semua... hehehe... harini 7 syawal, jadi sudah 7 hari kita beraya.. bila dah meningkat dewasa ni raya pun dah tak terasa sangat meriah nya... baju raya tu pun pakai 1st raya je.. selebihnya banyak pakai blouse dan seluar jeans... Baju raya yang lagi satu pun tak terusik lagi.. tapi takpe.. bukan tak boleh pakai hari-hari lain...

Dah kata beraya..mestilah ada amalan kunjung-mengunjung... :) Masa kecik-kecik dulu 1st raya dah pusing satu kampung n poket baju mestilah dah penuh duit raya, kalau boleh nak buat poket dua-dua belah baju kurung..  xdelah berat sebelah.. sonang... huuuuuu... memang lah kita budak-budak tau nak kumpul duit raya je time-time camni... tapi kata mak.. duit raya tu ikhlas.. sedekah.. bukan wajib... jadi kalau ada tu.. adalah.. Alhamdulillah.. tapi kalau takde tu.. takdelah.. usah lah diminta-minta... yang penting beraya.. jalan umah jiran-jiran...

Gambar asal di sini
Tapi... budak-budak sekarang ni lagi advance.. haa.. tengok jela gambar kat atas ni... siap taknak masuk rumah lagi.. dok je kat tangga tu tunggu duit raya.  ishh... cian akak tengok... straight to the point btol la adik-adik comei ni...kakaka.. kot ye pon jamah la sikit dik......kalau dulu time akak... siap tunggu turn lagi nak makan umah orang.. sebab ramai sangat.. masuk la dulu makan sikit...penat mak akak masak rendang nasi himpit semua, korang taknak jamah... 

p/s: acik pius raya-raya melencong ikea cuci mata... ha.. kn.. :p
habislah kali ni!!! acik pius dah ter'addict kat online game...rasanya full harini dengan online game jer... leka sangat sampai tak perasan dah hampir kol 2 pagi... pagi2 online game... petang...malam.... argggg... agaknya nanti breakfast pun ngan game jugak...

mula-mula saje je main sebab dah bosan layan tv.. ale-ale dari satu game ke satu game yang lain.. syok jer layan... yela.. mana tak nye... kita boleh main sekali dengan orang-orang lain yang tengah online.. dah tu leh ajak skali kengkawan... dari angry birds terus ke balloono..then kenal OMGPOP yang bnyak lagi game2 simple...



yang ni 'draw my thing'.. fun game... kelakar pun ader. walaupun simple tapi layannnnn..... korang kena teka apa yang dilukis orang lain... then bile time korang.. korang kena lukis perkataan yang diberi untuk diteka... macam-macam gaya dorang lukis.. tu yang tak tahan tu..termasuk la acik pius...huhuuuu....

p/s: kena carik benda lain pulak untuk dibuat!
Powered by Blogger.