About Me

/
0 Comments
First time dengar nama fairuz, selalu orang ingatkan bro. tapi di sini terang lagi lah bersuluh aku adalah gegirl. tapi wa tak kesah lu nak bro-bro ngan gua.. aicehh..tetibe.. dari zaman sekolah rendah, diploma, degree then dah kerja pon still orang ingat fairuz ni lelaki.. bagi yang first time kenal la... so, sekarang pius tempek la siap-siap gambar dekat bahagian side. Lepas ni takde la..

(muka bajet cover majalah 2016) muka sememeh, muka huduh, muka berjerawat, muka bulat, dalam post adoo :p

"ehh..sory.. saya ingatkan awak lelaki"

Tapi best jer sebab nama macam ala-ala tough gitu... teringat salah seorang lecture degree dulu..

"saya ingat yang mesej saya tu lelaki.. tapi bila dah jumpa perempuan rupanya" hehe..

tak kesah.. so apa makna fairuz itu? fairuz bermaksud batu permata yang berwarna biru kehijau-hijauan. okay la kan.. sesuai dengan perempuan.

Kenapa wujudnya blog ni??? why why..? sila jawab..
Asalnya blog picture finding ni khas pius buat untuk upload and share semua gambar yang fairuz ambil tapi lama kelamaan dah jadi blog pasal diri pulak... hehehe... tu pasal korang tengok url blog ni adalah picturefinding.blogspot.

apa yang pius suker?
senang jer.. pius suker jenjalan tapi semestinya bukan di shopping mall. xmuh! xde duit.. saya adalah kedekut sikit nak keluar duit untuk bershopping... wakaka.. *konon*

Pius lebih suker aktiviti luar macam memancing ker.. piknik ker.. men lelayang ker.. ahak... dan lebih suker kalau dapat buat aktiviti ni .... rasa lebih berbaloi dari shopping.
v
v
v
Waa.. teringin nak buat aktiviti macam nih.. like like likeee... 

1. ATV *done*
2. Water rafting
3. Paragliding atau yang seangkatan dengannya.
4. Bungee jumping *mampu ker?, glupp*
5. Naik helikopter *hahaha.. mengidam 2016

Wish List
1. Iceland
Powered by Blogger.